/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Уже півсотні за бекон: чому ціни на свинину живою вагою б'ють ... - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.07.2017
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Уже півсотні за бекон: чому ціни на свинину живою вагою б'ють ... - Україна молода
Україна молода Виграють від ситуації недобросовісні виробники, які спрощують м'ясоковбасні вироби, додаючи у фарш дешевий жир та субпродукти. За даними Асоціації свинарів України, в середньому в роздрібній торгівлі охолоджений свинячий стейк ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти