/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Почніть ранок правильно: Дієтологи назвали найшкідливіші ... - Tyachiv News



Tyachiv News
Найчастіше млинці і вафлі готують з рафінованої пшеничного борошна, часте вживання якої пов'язано з розвитком резистентності до інсуліну і ожиріння. Крім того, ці продукти часто їдять разом з сиропами і варенням, що збільшує вміст цукру в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно