/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Первая проба: Айран от Нальчикского молочного комбината - Кулинарный портал Gastronom.ru



Кулинарный портал Gastronom.ru
На этикете айрана значатся только цельное и обезжиренное молоко (масса доля жира в айране – 2,5%, вполне подходящая для тех, кто на диете), а также состав закваски: айран – продукт многокомпонентного брожения, в частности, в нем ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир