- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Баклажаны с орехами - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2017
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Баклажаны с орехами - Аргументы и факты
Аргументы и факты Баклажан нарезать на ломтики толщиной в 5 мм, посолить, оставить на 10 мин, чтобы вышел лишний сок. 2. Обжарить на растительном масле до золотистого цвета. 3. Грецкие орехи пропустить через мелкую мясорубку. Залить кипятком, чтобы масса набухла. 4. Добавить чеснок, соль ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Баклажан