/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Приготувати соус: на сковорідці розтопити вершкове масло, додати борошно й злегка обсмажити, постійно розмішуючи. Не припиняючи працювати вінчиком, потихеньку влити гаряче молоко. Варити соус до загустіння (приблизно 3 хвилини).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове