/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"
Сайт "Є" Приготувати соус: на сковорідці розтопити вершкове масло, додати борошно й злегка обсмажити, постійно розмішуючи. Не припиняючи працювати вінчиком, потихеньку влити гаряче молоко. Варити соус до загустіння (приблизно 3 хвилини). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове