- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Помідор
Испанская окрошка. Как готовить холодный суп гаспачо - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2013
Новини про помідори, новинки, детальна інформація відносно помідорів
Помідор
Испанская окрошка. Как готовить холодный суп гаспачо - Корреспондент.net
Корреспондент.net Снять кожицу с помидор, облив их кипятком. Порезать помидоры на четыре части. 3. Помидоры, зелёный перец (очищенный и без семян), лук и огурец - в миксер. Смешать. 4. Отдельно смешать уксус, соль, хлеб, пропитанный маслом и кумин. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Помідор