/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рецепт дня. Тістечка-макарони з мигдалем і білим шоколадом - Корреспондент.net



Корреспондент.net
За допомогою ложки додати в білки цукрову пудру і мигдалеве "борошно". 2. Розігріти духовку до 150°С. Застелити два дека пекарським папером або силіконовими килимками для випікання. Перекласти суміш для меренги в кондитерський мішок з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно