/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом - Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.05.2017
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом - Сайт "Є"
Сайт "Є" Соус повинен трохи загуснути. Потім додати по чуть-чуть 1 ст. л. крохмаль і масло вершкове. Гарненько розмішати, прогріти вещё 1-2 хвилини. Якщо маса рідкуватий, то крохмаль можна збільшити, по соусу консистенція повинна бути як сироп. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове