- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Селера
Ви – гурман? Тоді закарпатська кухня саме для вас! - Львівська Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.05.2017
Новини про селеру, новинки, детальна інформація відносно селіри
Селера
Ви – гурман? Тоді закарпатська кухня саме для вас! - Львівська Газета
Львівська Газета Нарізати овочі – цибулю, картоплю, моркву, селеру, помідори, перець, петрушку – кубиками. У казані розтопити смалець, додати нарізану цибулю, обсмажити її до золотистого кольору, потім додати червоний солодкий мелений перець, швидко ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Селера