/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
З чим найкраще смакують вина: поради франківської сомельє - Версії
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.03.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
З чим найкраще смакують вина: поради франківської сомельє - Версії
Версії М'ясо птиці чудово смакує із білими пряними винами зі сортів шардоне, совіньйон блан і трамінер, а яловичина, свинина й дичина – із червоними з сортів каберне та мальбек. Така їжа вдало поєднається з винами, що витримувались у дубових ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина