/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Володимир Лапа: Якщо темпи поширення чуми зберігатимуться ... - ГЛАВКОМ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.02.2017
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Володимир Лапа: Якщо темпи поширення чуми зберігатимуться ... - ГЛАВКОМ
ГЛАВКОМ Якщо з тих чи інших причин не відбулось на 100% вилучення зараженої свинини, м'ясо піддавалось невисокій температурній обробці (в'ялення, копчення чи соління), і рештки продуктів харчування потім були згодовані свиням, вони можуть заразитися .... і 3 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.02.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці