/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Как приготовить сердце ангуса с пюре из сельдерея - FashionTime



FashionTime
растительное масло (10 мл), сливочное масло (20 г), мясной соус демиглас (30-40 мл), томаты, консервированные в собственном соку (20 г), красное сухое вино (20 мл), корень сельдерея (100 г), молоко (50-70 мл), картофель (20 г), баклажан (20 г), сливки 33 % (15 мл), зеленый лук (1-2 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Баклажан