/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Как приготовить голубцы в томатно-сметанном соусе - Великая Эпоха



Великая Эпоха
Добавляем рис и жарим ещё 5 мин. Солим и перчим. Смешиваем с половиной зелени. 4) Листья раскладываем на доске. Стебли слегка отбиваем. На серединку каждого листа кладём фарш и заворачиваем. Голубцы обжариваем с двух сторон на оставшемся масле. Приятного аппетита!


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш