/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Торт на основі польського пляцка «Пані Валевська» - Є (pегістрація)



Є (pегістрація)
Для тіста: борошно просіяти разом із розпушувачем у миску. Додати ... В молоці, яке залишилося, збити жовтки, борошно та крохмаль. Молоко з цукром довести до кипіння і вливати тонкою цівкою молоко з борошном, безперервно помішуючи.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова