/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Фотоотчет от «Девчат и К*» - Курьер.Среда.Бердск



Курьер.Среда.Бердск
Солим и перчим кто как любит и хорошенько перемешаем получившийся фарш для начинки. 3. Отбивные вынимаем из рассола, даем стечь и выкладываем на дно формы для калача (мы взяли обычную форму для запекания и на середину поставили стакан, чтобы центр был пустой).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш