/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Виробництво м'яса виросло на 3% - Аграрний тиждень



Аграрний тиждень
Так, +6% до обсягів переробки м'яса переважно забезпечила заморожена пташатина. Дещо скромніші результати продемонстрували свіжа та охолоджена свинина та яловичина — +7,7 тис. тонн кожна (3,8% та 19,3%). Скорочення виробництва ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина