/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
"Гуцульська кухня": вийшла збірка характерних карпатських рецептів - КУРС
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.12.2016
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
"Гуцульська кухня": вийшла збірка характерних карпатських рецептів - КУРС
КУРС Найбільш уживані інгридієнти: кукурудзяні борошно й крупа, картопля, квасоля, гриби і, звичайно ж, бринза. Традиційними стравами з Карпат є бануш (банош), який готують з кукурудзяного борошна й сметани у чавунному казанку на відкритому вогні; гуслянка ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна