/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Пампушки з духовки - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Пампушки з духовки - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета Для пампушків: 150 г борошна, 1 чайна ложка з гіркою розпушувача, 0,5 ч. л. солі, 3 ст. л. маку, 100 г цукру, 1 ст. л. цедри лимона, 2,5 ст. л. розтопленого вершкового масла, 1 яйце кімнатної температури, 1 ч. л. ванільного екстракту, 0,25 скл. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове