/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Готовим тыкву - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Теперь нарезаем остальные овощи: помидор — кубиками (можно взять томатную пасту), перец — соломкой. Петрушку измельчаем. Чеснок будем использовать целыми зубчиками, поэтому его нужно только очистить. Добавить овощи и мякоть тыквы в сковородку, перемешать, добавляя ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Петрушка