/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Готуємо печенька, цястки, крухи. ФОТО+ ... - Вікна online



Вікна online
Розкачуємо тісто без борошна, тільки на цукрі і горіхах. Так ми отримаємо гарну скоринку. Розкаттатидо 1.5 см завтовшки. Порізати на квадрати, помістити на деко цукрової скоринкою вгору, випікати при 180 до хорошого зарум'яненим.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно