/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Анфиса Чехова - Первый канал



Первый канал
Обжарьте на оливковом масле болгарский перец с луком, затем добавьте баклажан, цуккини, мясо, приправьте по вкусу и жарьте до готовности. Подавайте с подогретыми тортильями, тертым сыром, сметаной и двумя соусами. Соус "Сальса". Помидоры ошпарьте, снимите кожицу, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан