/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Листопадові наїдки: салатики теплі, пироги ситні, яблучка «п'яні»… - НОВА Тернопільська газета (прес-реліз)



НОВА Тернопільська газета (прес-реліз)
Для приготування соусу розтопити в каструлі мед, влити в нього ром. Дочекавшись закипання, додати корицю й вершки і варити суміш, поки не загусне. Зняти верхівки з яблук, залити яблука соусом. Після цього знову «закрити» яблука верхівками ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Вершки