/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


Сирні вареники з гарбузом смажать на сковороді - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Приготування: Для приготування тіста просійте в миску пшеничне і гречане борошно. Налийте 1 склянку холодної підсоленої води. Вимісіть гладке еластичне тісто, скачайте його в кулю, перекладіть в миску, накрийте і дайте постояти 20 хвилин.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане