/ Стрічка новин   / Землі і об'єкти сільгосппризначення   / Переробні підприємства  

Новини про переробні підприємства, новинки, детальна інформація відносно переробного підприємства

Переробні підприємства


За три квартали Україна переробила на 2,5% більше свинини ... - Аграрний тиждень



Аграрний тиждень
Зазначимо, що переробні підприємства відзначають збільшення виробництва й інших видів м'яса. Найбільше зросли обсяги випуску свіжого, охолодженого та мороженого м'яса птиці — 8,4%, а приріст по яловичині був меншим і склав 4,7%.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Переробні підприємства