/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Ніжний торт "Корівка" має карамельний присмак - Gazeta.ua



Gazeta.ua
З'єднати яйця і масло, додати потроху медову піну, потім борошно з какао. Замісити тісто, не чекаючи охолодження, спочатку в мисці, потім на столі. Тісто має бути м'яке, пластичне, "рухоме". Розділити на 12 частин. Кожну частину подкатать в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно