/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
За що нам варто полюбити їжу, яку ми вчилися ненавидіти: думка ... - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.10.2016
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
За що нам варто полюбити їжу, яку ми вчилися ненавидіти: думка ... - UkrMedia
UkrMedia Тобто це: м'ясо, курка, риба, яйця, шинка, корейка, індички, бекон, грудинки, ковбаси і сосиски (тільки справжні, а не з паперу), вершки, сметана, сир. Жирний, справжній сир, а не той нульовий, який ти акуратно запихаєш в себе вранці останні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Вершки