- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Пекінська капуста
Деревні гриби відтіняють смак локшини - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2016
Новини про пекінську капуста, новинки, детальна інформація відносно пекінської капусту
Пекінська капуста
Деревні гриби відтіняють смак локшини - Gazeta.ua
Gazeta.ua Миє та ріже смужками 50 г пекінської капусти, 20 г помідорів, 20 г моркви, по 15 г цибулі й селери. Перемішує і смажить 5 хв. Кидає третину чайної ложки солі та чорного меленого перцю. Наливає 5 мл соєвого соусу з імбирним присмаком. Пропускає через ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Пекінська капуста