- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно гарбузова
Тенденції кулінарної осені - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.09.2016
Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового
Борошно гарбузова
Тенденції кулінарної осені - Україна молода
Україна молода Для тіста змішуємо 125 г маргарину, пів чайної ложки солі, чайну ложку розпушувача, десь півтори склянки просіяного борошна і 2-3 столові ложки молока. Тісто має вийти, як на вареники (у мене форма діаметром 29 см). Вмикаємо духовку на 200 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова