/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Заготовки из зеленых томатов - habinfo.ru (пресс-релиз)



habinfo.ru (пресс-релиз)
Вскипятить и остудить рассол. Морковь трем на крупной терке. Петрушку и укроп мелко рубим. Чеснок мелко режем. Красный перец тоже мелко порубить. Зелень, чеснок и перец смешиваем с морковью — начинка готова. Помидор надрезаем пополам, не вдоль, а поперек, но не до конца.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Петрушка