- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Ревінь
Час ягідних бісквітів: секрети приготування випічки з ягід - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2016
Новини про ревінь, новинки, детальна інформація відносно Ревіню
Ревінь
Час ягідних бісквітів: секрети приготування випічки з ягід - Україна молода
Україна молода Ревінь (3-5 стебел) почистити і порізати на дрібні кубики. Тісто — як у базовому рецепті для бісквіту, про який говорилося вище. Викласти на тісто ревінь і випікати в уже знайомий спосіб. Присипати цукровою пудрою і подавати з морозивом. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.08.2016
Дивитись всі новини в розділі Ревінь