/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Ревінь  

Новини про ревінь, новинки, детальна інформація відносно Ревіню

Ревінь


Час ягідних бісквітів: секрети приготування випічки з ягід - Україна молода



Україна молода
Ревінь (3-5 стебел) почистити і порізати на дрібні кубики. Тісто — як у базовому рецепті для бісквіту, про який говорилося вище. Викласти на тісто ревінь і випікати в уже знайомий спосіб. Присипати цукровою пудрою і подавати з морозивом.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Ревінь