/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Вишневий штрудель подають під ванільно-сирним кремом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Вишневий штрудель подають під ванільно-сирним кремом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Після кожного разу варто тісто ставити в холодильник на 15-20 хвилин, щоб вершкове масло захололо. Тісто трохи розкачати, в центр викласти вишню (100 г). Скрутити в рулет і випікати в духовці на пергаменті 15-20 хвилин при температурі 200 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове