/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Лето позади… но не время расслабляться! - myCharm.Ru



myCharm.Ru
Натереть на тёрке или пропустить через мясорубку небольшой кусочек баклажана, очищенного от корки и семян. Взять 2 ст. ложки баклажанной массы, добавить 1 десертную ложку мёда и 1 куриный белок, хорошо перемешать. Нанести на 15 минут на кожи. Смыть водой комнатной ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан