/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У мікрохвильовій печі розтопити вершкове масло і додати до фаршу. Перемішати. В окремій мисці збити яйце з сіллю та меленим перцем. Додати його до решти продуктів. Готовий фарш треба відбити і поставити на 15 хвилин в холодильник.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове