/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.06.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Ніжні котлети стають пікантними на смак завдяки соусу - Gazeta.ua
Gazeta.ua У мікрохвильовій печі розтопити вершкове масло і додати до фаршу. Перемішати. В окремій мисці збити яйце з сіллю та меленим перцем. Додати його до решти продуктів. Готовий фарш треба відбити і поставити на 15 хвилин в холодильник. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове