- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Окрошка: сельдереевая, куриная, рыбная - Регионы России
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2016
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Окрошка: сельдереевая, куриная, рыбная - Регионы России
Регионы России Отварная курица — 100 г, огурец (средний) — 4 шт., яйца — 4 шт., горчица — 2 ч. л., маленький пучок укропа, ветчина — 100 г, редька зеленая — 1 шт., кислый квас — 1 л, сметана, соль, сахар, отварная говядина или говяжий язык — 200 г, крупный редис — 5—6 шт., пучок зеленого лука. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Редька