/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редька  

Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки

Редька


Окрошка: сельдереевая, куриная, рыбная - Регионы России



Регионы России
Отварная курица — 100 г, огурец (средний) — 4 шт., яйца — 4 шт., горчица — 2 ч. л., маленький пучок укропа, ветчина — 100 г, редька зеленая — 1 шт., кислый квас — 1 л, сметана, соль, сахар, отварная говядина или говяжий язык — 200 г, крупный редис — 5—6 шт., пучок зеленого лука.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Редька