/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Полуничний рай - Львівська Газета



Львівська Газета
Тісто: 4 яйця, 4 столові ложки цукру, 4 столові ложки борошна, 1 чайна ложечка порошку до печива. Крем: 1 літр сметани (якщо сметана густа) або 2 літра магазинної, 0,5 склянки цукру-пудри, 1 столова ложка желатину, ванільний цукор. 500-600 г ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно