/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Простий рецепт печива з журавлиною від Руслана Сенічкіна - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
В окремий посуд насипати борошно, цукор, розпушувач, масло та журавлину. 2. Жовтки та вершки змішати окремо, а потім поєднати з тістом. 3. Все разом гарно змішати руками і зробити ковбаску, яка повинна 30 хвилин зберігатися в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно