/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа манна
Творожну бабку подають холодною, поливають полуничним сиропом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2016
Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних
Крупа манна
Творожну бабку подають холодною, поливають полуничним сиропом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Ніжний десерт, що тане в роті. Щоб десерт був повітряним, слід брати творог вищої жирності. І обов"язково його перетерти. "Люблю випічку з сиром. Запіканки, ватрушки - мої улюблені солодощі ще з дитинства. Часто готую вдома бабку. Не люблю з ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа манна