/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Готуємо курячу грудинку під вершково-сирним соусом - 20 хвилин



20 хвилин
Поки м'ясо смажиться, кухар готує соус. Свіжозварену броколі обсмажує у каструльці, гриби — у сковороді. Як тільки вони підрум'янились, хлопець перекладає їх до броколі. Відразу ж додає вершки і подрібнені сири. Ретельно помішує, щоб сир ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Вершки