/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Суші-бургери стали новим гастрономічним трендом - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Суші-бургери стали новим гастрономічним трендом - Новое Время
Новое Время Для його приготування використовуються як традиційні для суші інгредієнти - сашимі, авокадо, васабі, імбир, так і добавки, які з'явилися вже в суші-буріто - курка, яловичина, соус айолі. Перший знімок суші-бургера в Instagram з'явився в записі ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина