- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Как выбрать нежирный соус. Советы диетолога - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2015
Новини про обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
Как выбрать нежирный соус. Советы диетолога - Аргументы и факты
Аргументы и факты Говорят, что бутылка томатного соуса стоит на столе у 97% американцев, кетчупом там сдабривают все что угодно, вплоть до устриц. Кстати, в США есть даже особый «стандарт качества», применимый ко всем разновидностям кетчупа. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів