/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Консерви овочеві, соління, квашення
До помідорів додають аспірин - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.07.2011
Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених
Консерви овочеві, соління, квашення
До помідорів додають аспірин - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вінничанка Віра Поліщук, 51 рік, квасить помідори в керамічній бочці. Вибирає плоди невеликі, круглі, з м'якою шкіркою. На 10 л води бере 300 г солі, кілька лаврових листків і горошин духмяного перцю. — Більше нічого не даю, ніякої зелені. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.07.2011
Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення