/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Консерви овочеві, соління, квашення  

Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених

Консерви овочеві, соління, квашення


До помідорів додають аспірин - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Вінничанка Віра Поліщук, 51 рік, квасить помідори в керамічній бочці. Вибирає плоди невеликі, круглі, з м'якою шкіркою. На 10 л води бере 300 г солі, кілька лаврових листків і горошин духмяного перцю. — Більше нічого не даю, ніякої зелені.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.07.2011




Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення