/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Ранок і сніданок. Рецепти від мастершефа. Селера і шпинат - запорука бадьорого ранку - UkrMedia



UkrMedia
Зелену цибулю дрібно рубаємо. Горох відварюємо протягом 3 хвилин в підсоленій і підсолодженої киплячій воді. Сир натираємо на крупній тертці. Розтопивши на сковороді олію, обсмажуємо на ньому, помішуючи, половину шпинату протягом 3 хвилин. Додаємо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Шпинат