/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшоняна  

Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних

Крупа пшоняна


Кутя на Різдво 2016: традиційні рецепти +ВІДЕО - UkrMedia



UkrMedia
1 склянку пшоняної або перлової крупи, 1 літр води, 1/2 склянки родзинок, 100 грам меду, 100 грам мармеладу, 50 грам очищених горіхів. Приготування: Крупу ретельно промити і відварити до м'якості, додавши в середині варіння ретельно промиті родзинки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна