/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Фисташки в салате, крокетах, супе и пироге - Амурская правда



Амурская правда
Куриный фарш — 400 г, очищенные фисташки — 1/2 стакана, очищенный миндаль — 1/2 стакана, панировочные сухари — 3/4 стакана, лимонный сок — 1 ст. л., яйцо — 1 шт., куриный бульон — 150 мл, сливочный сыр — 250 г, лимонный сок — 1 ст. л., петрушка — 2—3 веточки, зеленый ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Петрушка