/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Риба для гурманів: хрустка зовні та ніжна всередині - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Підсмажити на олії і додати в сковороду з цибулею борошно. Все перемішати і потримати на плиті ще 3 хвилини. Додати туди сметану і кетчуп. Перемішати і налити молоко. Нехай прокипить 5 хвилин. Отриманий соус посолити і поперчити.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно