/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Італійський омлет стає пухкий у духовці - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тонкими напівкільцями ріжу червону цибулину. Окремо подрібнюю два зубці часнику і трохи петрушки. Змішую з двома чайними ложками соку лимона і столовою ложкою оливкової олії. Нарізану цибулю обсмажую на пательні у вершковому маслі.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове