/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Італійський омлет стає пухкий у духовці - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.01.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Італійський омлет стає пухкий у духовці - Gazeta.ua
Gazeta.ua Тонкими напівкільцями ріжу червону цибулину. Окремо подрібнюю два зубці часнику і трохи петрушки. Змішую з двома чайними ложками соку лимона і столовою ложкою оливкової олії. Нарізану цибулю обсмажую на пательні у вершковому маслі. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.01.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове