/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кольрабі  

Новини про кольрабі, новинки, детальна інформація відносно кольрабі

Кольрабі


ХЛЕБА И ЗРЕЛИЩ? ЛУЧШЕ – ВКУСНОЙ ЕДЫ И ХОРОШИХ ... - Вести



Вести
Солим, перчим и сбрызгиваем лимонным соком. 2 сладких болгарских перца и 150 г кольраби нарезаем соломкой и вместе со 150 г зеленой стручковой фасоли и таким же количеством спаржи обжариваем на оливковом масле в течение 2 минут.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Кольрабі