/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Торт "Пташине молоко" з ніжним суфле просто тане у роті - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Ввести збите вершкове масло. В кінці додати желатин. На дно рознімної форми укласти корж, залити половиною суфле, накрити другим коржем і викласти залишився суфле. Прибрати на холод на 2-3 години. Для глазурі розтопити шоколад у ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове