/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Меню на новый год 2016: новое и инт... - siteua.org



siteua.org
Промойте и измельчите шпинат. Яйца взбейте, добавьте к шпинату. Перемешайте. Добавьте мелко натертый сыр и муку. Перемешайте еще раз. Застелите, противен пергаментом и вылейте часть яичного теста. Выпекайте 20 минут при 180 градусах. Готовый бисквит остудите.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Шпинат