/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Ідея для сніданку: поживний омлет з картоплею і цибулею - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тортілья - тонкий коржик з кукурудзяної або пшеничного борошна, популярна головним чином в Мексиці, країнах Центральної Америки і США. У Мексиці тортільї є однією з національних страв. Але готують тортілью не тільки у вигляді коржів.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне